Moli de Rafelet, una empresa familiar des de 1910. L’arròs Moli de Rafelet està cultivat en terres del Parc Natural del Delta de l’Ebre, assecats al sol, elaborats en l’únic molí de fusta, que queda en funcionament,.. i envasats manualment al buit, per mantenir la seva màxima frescor.

L’arròs que elaborem permet apreciar el "verdader sabor i gust" a un arròs únic i excepcional. Actualment en Rafel i la Teresa son la tercera generació. El saber fer i l’experiència en el cultiu i l’elaboració de l’arròs; a més de la passió i el respecte a les tradicions familiars, fan que produeixen un arròs de molt alta qualitat i amb unes propietats culinàries excepcionals.

Seguint la línia dels arrossos, Moli de Rafelet ha desenvolupat dues línies de productes, per preparar a casa:

  • Postres artesans: "Dely&Rice i Dely&Rice xocolate" 
  • Paelles deshidratades: "Paella de verdures i Paella de Ceps"